Plastični bazeni izgradnja

Imati plastični bazen u spostvenom domu nije više luksuz ili neki nedosanjani san. Mi Vam pružamo priliku da uz povoljnu cenu stignete do svog kutka za odmor i relaksaciju opuštajući se uz plivanje. Kao se kod nas sve više povećava broj sunčanih dana i prosečna temperatura iz godine u godinu je sve veća, evo vam prilike da imate svakodnevno rashlađivanje u svom dvrorištu u bazenu za kupanje.
Danas imati plastični bazen unutar svog dvorišta ili objektu je nešto štoje sasvim brzo i lako izvodljivo. Mi pravimo bazene za kupanje od polietilena visoke gustine PEHD najčešće u nijansama plave boje, ali na zahtev kupca mogu biti i u drugim bojama. Lako se održavaju i neće propuštati vodu.

Dimenzije i oblik

Oblik bazena, dubina, širina, dužina mogu biti baš onako kako ste zamislili ili se uklapa u Vaš prostor

Stepenice, merdevine

Možete uraditi po želji stepenice platforme, potrebne priključke, dovode, odvode

Efekti

Možete dodati dekoraciju po želji, svetlosne efekte, brzo, lako i bezbedno

Alge i bakterije

HDPE materijal od koga je napravljen bazen manje je pogodan za razvoj bakterija i algi

Temperatura vode

U plasticnim bazenima voda se brže zagreva i duže ostaje topla zbog izolacionih osobina HDPE

Ušteda novca

Plasticni bazeni cena je prvo što Vas interesuje. Ubedljivo najjeftinije rešenje bazena u dvorištu

Za vrela leta nema ništa pogodnije nego imati svoj bazen za kupanje u dvorištu. Pogledajte neke od naših plastičnih bazena koje smo izgradili prethodnih godina. Povoljne cene bazena za kupanje i brza montaža, dugotrajnost i kvalitet su glavi razlog da se odlučite za plastične bazene za kupanje.

Neki od naših plasticnih bazena

Plastični bazeni u industriji

Takođe plastični bazeni ne moraju biti samo bazeni za kupanje već se mogu koristiti i za oblaganje bazena u kojima mogu biti agresivne materije koje nagrizaju beton, jer je PEHD otporan na uticaje kiselina i slično. Plastični bazeni se mogu koristiti i kao rezervoari za vodu.